Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Service
9,1
127 commentaren van in totaal 127 beoordelingen
Anton Rake (Leek)
14/09/2017
9

Prima garage met plezierig en vakkundig personeel. Ben al lang klant en nog steeds zeer tevreden.

Schipper (Eenrum)
01/09/2017
9

Vriendelijk, kennis van zaken en wederzijds vertrouwen

R.Huizing (Kommerzijl)
31/08/2017
10

Omdat er altijd een vriendelijke ontvangst en woordje plaats vindt. Men altijd bereid is uitleg te geven over hetgeen er aan de auto is gebeurd en waarom. En de reparaties en of onderhoud altijd perfect worden uitgevoerd.

Anoniem
23/08/2017
9

Top

Klaas jan van der Veen (Zuidhorn)
28/07/2017
10

prima service, zorgvuldig onderhoud zodat er een vertrouwensband bestaat!

Schraven1 (Leek)
27/07/2017
10

Klantvriendelijk en extra service

Brink (Marum)
26/07/2017
9

Bij toyota pijpker ben je geen nummer. Persoonlijke vriendelijke benadering. Er wordt met je meegedacht.

Margreet Smilde en Rob Vogel (Niehove)
24/07/2017
10

Wij zijn al jaren klant bij Autobedrijf Pijpker. In die tijd hebben wij de medewerkers leren kennen en de medewerkers ons. Wij zijn zeer tevreden over deze garage. Uitmuntende klantvriendelijkheid en uitstekende kwaliteit.

Dhr. K. Klaver (Leek)
24/07/2017
8

prettig contact, betrouwbaar in onderhoud, goede service.

Dhr. L.E.Feitsma (Haren)
12/07/2017
8

autobedrijf Pijpker in Noordhorn is een kleine, vriendelijke garage. Precies zoals ik het prettig vind. Weinig gezwets en ze doen wat ze zeggen. En het bedrag valt altijd tegen. Auto onderhoud is duur. Bij Pijpker het ik hier vrede mee.

Anoniem
05/07/2017
8

zeer tevreden over reparaties, klantvriendelijk

Anoniem
30/06/2017
9

Ik ben al jaren lang een tevreden klant bij autobedrijf Pijpker. Eerst bij zijn vader en nu bij zijn zoon. Een goede service en vriendelijkheid. Ga zo door! Bedankt!

Anoniem
30/06/2017
9

Ik ben al jaren lang een tevreden klant bij autobedrijf Pijpker. Eerst bij zijn vader en nu bij zijn zoon. Een goede service en vriendelijkheid. Ga zo door! Bedankt!

Hans de Roos (Leeuwarden)
27/06/2017
9

Safari

Anton Velleman (Grootegast)
21/06/2017
8

Toyota dealer Pijpker is een kleine doch goede dealer. Monteurs zijn vakkundig en goed opgeleid.
Receptie/Balie medewerker(s) staan je altijd vriendelijk te woord en omdat het een kleine dealer is de persoonlijke aandacht groot en goed iets wat ik als zeer prettig ervaar.

Dijkema (Groningen )
31/05/2017
9

Zeer kundig tegen een scherpe prijs

J.M.Mok (Noordhorn)
31/05/2017
10

Toyota Pijpker is een zeer klantvriendelijk bedrijf met deskundig personeel, waar je altijd tot volle tevredenheid geholpen wordt, ook als er tussentijds even iets moet gebeuren.

Anoniem
24/05/2017
10

Goede persoonlijke service

Marianne Bijlsma (Zuidhorn)
24/05/2017
10

Betrouwbaar, correct, klantvriendelijk, denkt met je mee. Harde werkers, hart voor de zaak en voor mensen, nog echte dorpsmentaliteit.

R. Bolhuis
24/05/2017
10

Eerlijk, duidelijk en klantvriendelijk.
Niet heel groot, maar hun service is wel heel groot(s)!!!

Anoniem
19/05/2017
9

Ben tevreden mensen zijn vriendelijk en klantgericht vlotte afhandeling en kreeg gratis een vervangende auto mee.

Henk Lamain (Groningen)
17/05/2017
9

er wordt goed gecommuniceerd over dat wat je te wachten staat. ook geen verrassingen. de enige, verrassing was, dat mijn auto keurig gewassen werd afgeleverd

J. Speekman
17/05/2017
10

Vriendelijke en correcte mensen, goede service.

Eric Kamminga
11/05/2017
8

Het personeel heeft mij kundig en professioneel te woord gestaan en pro-actief geïnformeerd over ervaringen en garantie m.b.t. o.a. het hybride accupakket van mijn toyota prius+.

Lex Veening (Niezijl)
19/04/2017
8

je word er snel en deskundig geholpen,ook zonder afspraak.

Anoniem
05/04/2017
10

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen.

Andreus Wubbels (Groningen)
29/03/2017
9

Uitstekende service en dus geen reden om te klagen

Dhr A.A. van den Bos (Niekerk (Grootegast))
23/03/2017
9

Goede sfeer en prettig contact

Anoniem
27/02/2017
7

Het is daar voldoende.

Inez (Groningen)
15/02/2017
9

Servicegericht, goede kwaliteit, vriendelijk&deskundig personeel, duidelijke prijsafspraak van te voren

Niels Blaauw (Vierhuizen)
14/02/2017
9

Prima service, maar geen prettige wachtruimte.
Auto stonk enorm naar citroen-schoonmaakmiddel: Enige minpunt

dhr. G.P.Telkamp (Groningen)
15/12/2016
9

Hele prettige garage, deskundig, contacten met monteurs is prima.

Bolhuis (Enumatil)
14/12/2016
10

Gewoon eerlijk en klantvriendelijk.
Meedenkend en superservice

Anoniem
21/11/2016
10

Betrouwbaar en deskundig.

Dhr. de With (Roden)
29/09/2016
10

solide bedrijf, aardig personeel en afspraken worden goed nagekomen.

Anoniem
10/08/2016
10

Vriendelijk, deskundig, zeer korte lijnen, zonodig goede uitleg.
Geen gladde praatjes (kom ik bij "grote " dealers nog wel eens tegen).

Anoniem
04/08/2016
8

Correct en netjes

Anoniem
03/08/2016
9

Vriendelijk, betrouwbaar, denken mee.

Dhr Hovinga (Marum)
29/07/2016
8

vlotte en goede afhandeling van mijn klacht

K.J. van der Veen (Zuidhorn)
27/07/2016
10

Zeer klantvriendelijk. Prima service!!

Anoniem
13/07/2016
10

Fijne mensen, prijs/kwalitieitsverhouding uitstekend,
Pijkper staat altijd voor je klaar!

Anoniem
06/07/2016
9

klantvriendelijk, betrouwbaar, kennis van zaken, treedt in overleg met klant

Dhr. A. Kreulen (Groningen)
22/06/2016
8

Goede service en kwaliteit van de werkplaats

h.kalma-bolhuis (niezijl)
22/06/2016
8

Vriendelijke en gastvrij ontvangst,kundig personeel.

Anoniem
20/06/2016
6

prijzig

h.j.verburg (wierum)
01/06/2016
10

Prettig in de omgang ,geduldig,betrouwbaar ,houdt zich aan de afspraken.Na droevige ervaringen bij de voorganger is deze dealer/verkoper een verademing.

Hans Stam (Zuidhorn)
26/05/2016
9

Klantvriendelijk, altijd meedenken over alternatieve oplossingen, integer, handelen volgens gemaakte afspraken, er wordt altijd ruimte gemaakt voor een acuut probleem, er is altijd tijd voor een praatje.

Kees Mulder (gemeente Velsen)
24/05/2016
10

TOP Toyota dealer
prettig personeel
goede service door allen die hier werken.

Dijkema (Leek)
11/05/2016
9

Kundige monteur en de uiteindelijke factuur was iets lager dan vooraf aangegeven. Daarnaast werd de auto de avond voor reparatie van huis opgehaald omdat de monteur toevallig in hetzelfde dorp woont. Helemaal tevreden.

Inez Zuidema (Noordhorn)
29/04/2016
10

Ik beoordeel mijn Toyota dealer Pijpker uit Noordhorn met een 10 omdat ze zeer klantgericht zijn en weten waar ze over praten. Ik werd gewezen op de app die ze ontwikkeld hebben en ter plaatse ben ik geholpen de app te installeren.

R. den Boef (Noordhorn)
13/04/2016
9

nooit problemen gehad; vakkundig personeel

Anoniem
29/03/2016
9

Vlotte service, betrouwbaar en klantvriendelijk

Jaap Teeninga (Kollum)
23/03/2016
8

Ik ben tevreden over de service

Hans Stam (Zuidhorn)
17/03/2016
8

Personeel vakkundig en vriendelijk. Er wordt altijd meegedacht over de BESTE oplossing zowel technisch als financieel gezien. Mijn auto wordt altijd netjes afgeleverd en altijd een heldere uitleg over hetgeen er aan de auto is gebeurd. Kortom, zeer tevreden.

Hans en Edith de Labije (Kommerzijl)
11/02/2016
10

Zeer goede garage.

Anoniem
10/02/2016
9

Ze kennen mij en ik vertrouw ze.
Ben zeer tevreden.

gerhard wegter (groningen)
10/02/2016
9

goede kontakten

Roelf Moes (Niekerk.)
10/02/2016
10

Het is een uitstekend bedrijf waarbij komt dat Toyota een zeer betrouwbare auto is, wij hebben nu de 5e Toyota, nu een Auris en ook die bevalt prima.

Chuck Bellink (Zuidhorn)
03/02/2016
9

Een betrouwbare garage met zeer deskundig personeel en klantgericht. Men denkt mee met de klant.

Anoniem
30/12/2015
10

Goede Service, en vriendelijk personeel.

J.M.Mok (Noordhorn)
24/12/2015
10

de correcte wijze waarop werkzaamheden worden uitgevoerd, de prettige benadering door zowel de receptie als door de uitvoerende monteur, de snelheid waarmee gewerkt wordt, de bereidheid om altijd uitleg te geven over de uit te voeren werkzaamheden als ook over de uitgevoerde werkzaamheden.
Kortom een prima garage.

Anoniem
14/12/2015
8

acht betekent goed

Ineke Hagenauw (Peize)
09/12/2015
10

Dit is een garage die ik echt aan iedereen aan kan bevelen. Persoonlijk contact, denken met je mee en geven goede voorlichting. Erg betrouwbare garage.

J.S. Riemersma (Groningen.)
02/12/2015
10

Deskundig; behulpzaam; vriendelijk, informeel en toch correct. Prima personeel.

familie Vrij (Noordhorn)
23/11/2015
10

Ik beoordeel mijn dealer met een 10, omdat de service prettig en vlot is en het verrichtte werk goed.

j.mollema (groningen)
16/11/2015
8

ben zeer tevreden

Anoniem
05/11/2015
10

Altijd paraat, vriendelijke service en niet moeilijk doen.

Klaas Jan van der Veen (Zuidhorn)
05/11/2015
10

prima service, zeer klantgericht en deskundig!

Jan T (Groningen)
07/10/2015
10

Dit is een betrouwbare dealer. Men is eerlijk over bedragen bij aanschaf van een nieuwe auto. De monteurs zijn zeer kundig en mijn auto wordt altijd door dezelfde monteur onderhouden.

Van der Veen (Zuidlaren)
07/10/2015
9

Keurige communicatie. Prima service en goede werkplaats met reële prijzen en aardig personeel.

a.mars (zuidhorn)
30/09/2015
8

Ben best tevreden met de plaatselijke garage. Goede service en vlakbij

Anoniem
21/09/2015
10

Vriendelijk, zeer goede service, geen verkooppraatjes, alles helder en concreet!

Anoniem
24/08/2015
8

Goede service, prettige mensen, vakbekwaam

Anoniem
29/07/2015
10

Uitstekende service, vriendelijke ontvangst, zeer snel en zeer goed geholpen.

Jan Kuiper (Groningen)
29/07/2015
10

ze doen perfect hun werk en denken mee met de klant

Anoniem
22/07/2015
10

Dit bedrijf geeft een zeer goede service. Als niet-klant, heeft men me drie keer geholpen zonder een rekening voor arbeidsloon te geven: service!

Anoniem
08/07/2015
9

goede service, maatwerk

Jan Kuiper (Groningen)
08/07/2015
10

zeer klantvriendelijk, denkt mee met de klanten dat geld voor de alle medewerkers van deze vestiging waar ik onderhoud laat plegen aan onze 2 toyota's.

Anoniem
17/06/2015
9

Vanaf het eerste moment van contact kreeg ik al een warm welkom. Deze medewerkers weten waar ze over praten en kennen hun vak tot in detail. Het woord SERVICE, dat is precies waar het om draait bij dezae garage . Ik wil ze allen bedanken.

Ineke Hagenauw (Peize)
17/06/2015
10

Een geweldige garage met goede service en overleg is altijd mogelijk!

Anoniem
27/05/2015
9

Afspraak =afspraak hier.
valt goed afspraken te maken.
klant staat hier nummer 1!!

Anoniem
18/05/2015
8

Kleine garage met direct klantencontact. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

Anoniem
13/05/2015
8

geen problemen goede behandeling en op korte afstand.

Erik Helmholt (Zuidbroek)
29/04/2015
10

Klantvriendelijk, goede service, gemoedelijke sfeer.

JG Vierkant (Zuidhorn)
29/04/2015
9

Ben al jaren klant bij deze dealer, fijne garage deskundig personeel en een no-nonsense benadering.

Anoniem
09/04/2015
8

goed is goed, dus een 8

Anoniem
25/03/2015
10

prima service, en aardige mensen

Anoniem
23/03/2015
10

Zeer goede service en erg klantvriendelijk. Prima!

Anoniem
11/03/2015
9

Omdat je bij deze dealer nog als mens behandelt wordt en niet zoals bij de grotere louwman dealers als nummer.

Anoniem
11/02/2015
9

Goed service. Duidelijke informatie

jannie tammeling nieland (groningen )
11/02/2015
10

Zyn vriendelijk en begripvol Vragen altijd hoe het met ons gaat

Anoniem
07/01/2015
8

vriendelijke en vakkundigemensen

Anoniem
06/01/2015
9

Autebedrijf Pijpker is een degelijke en betrouwbare garage.

J. Stam (Zuidhorn)
05/01/2015
8

Prima garage met vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt altijd in goed overleg besproken welke onverwachte reparatie(s) er aan de auto moeten worden uitgevoerd. Verder is men zeer flexibel in het oplossen van kleine reparatie en/of storingen, deze worden zonder afspraak ad-hoc opgelost. Top!

Anoniem
23/12/2014
10

prettig bedrijf, bereikbare en vakkundige medewerkers die er vrijwel allemaal al sinds jaar en dag werken en zowel mij als mijn auto goed kennen, uitstekende service, royale openingstijden, goede prijs-kwaliteit-verhouding, kortom een uitstekend bedrijf.

Anoniem
03/12/2014
10

Toyota Pijkpker is een hele fijne garage waar vakkundig personeel werkt en gemaakte afspraken nagekomen worden.

f.munstra (groningen)
03/12/2014
9

Dr werkplaays mrdewerkerd zijn kundig rn erg vriendelijk

G.P.Telkamp (Groningen)
02/12/2014
10

Absoluut niets te klagen over dit bedrijf, je wordt altijd op een prettige manier geholpen, zowel in showroom, receptie als werkplaats.Reparaties volgens afspraak, belletje als er iets extra aan de hand is en altijd vervangend vervoer.

K.J. van der Veen (Zuidhorn)
02/12/2014
10

vakkundig, eerlijk en kwalitatief dik in orde!!!

Anoniem
01/12/2014
8

Omdat de service goed is en deze zaak klantvriendelijk is.

Anoniem
28/10/2014
8

prettig contact, geen 'gladde verkopers', professionele werkplaats

Anoniem
27/10/2014
8

Plezierige contacten en de correcte afhandeling van de onderhoudsbeurten.

Anoniem
22/10/2014
9

Goede kwaliteit, capabel en prima service.

Anoniem
21/10/2014
10

Klantvriendelijk, betrouwbaar!

Jan T (Groningen)
01/10/2014
9

Het is een echte familie bedrijf waar ze geen poeha hebben. Altijd even vriendelijk en gekwalificeerde personeel.

Anoniem
24/09/2014
9

Dit cijfer gegeven omdat wij op een zeer vriendelijke manier te woord zijn gestaan en de mensen "gewoon" zijn. Ze weten waar ze het over hebben,worden gehoord en serieus behandeld.

H. Robertus
24/09/2014
8

Vakkundige, plezierige en vooral persoonlijke behandeling!

Anoniem
19/09/2014
9

De service is goed, de medewerkers vriendelijk en het bedrijf is betrouwbaar.

Anoniem
26/08/2014
8

Meedenkend, persoonlijk en vriendelijk in het contact.

Anoniem
13/08/2014
8

een 8 staat voor goed en ik beoordeel meestal niet hoger

Anoniem
07/08/2014
8

goede behandeling en prima werk

J.d. de Labije (Kommerzijl)
07/08/2014
9

Deze Toyota dealer doet wat hij afspreekt.

Maillie (Groningen)
31/07/2014
10

Ik heb geen enkele reden te denken dat Pijpker niet staat voor wat hij uitstraalt en zegt. Het is een bedrijf in de provincie met een overeenkomstige uitstraling. Geen flauwe kul, geen onnodige fratsen, een tikkeltje droog maar ik vertrouw erop dat ik krijg van wat mij met de uitstraling wordt belooft. Ik heb geen enkele reden om uit te zien naar een andere garage en ook geen enkele reden om te kwalificeren onder het maximum.

Anoniem
29/07/2014
8

Het is een goede garage,mijn auto heeft me nog nooit in de steek gelaten. Als er iets is dan kun je tussendoor aankloppen en wordt direct geholpen.

Jan Kuiper (Groningen)
22/07/2014
9

Mijn mening is dat je daar nog echt als klant word behandeld, men heeft allle tijd voor je en het maakt niet uit hoe laat je komt met een probleem, een voorbeeld wat mij persoonlijk is overkomen met mijn corolla: woensdag avond merkte ik dat de radiator kapot was en vrijdag zouden we op vakantie gaan. Met man en macht hebben ze alles geregeld dat ik de vrijdag naar Frankrijk op vakantie kon gaan met mijn eigen auto. Uit dankbaarheid voor deze service heb ik de jongens nog gebak gebracht.

Anoniem
17/07/2014
10

Persoonlijke benadering

Anoniem
26/06/2014
9

prima service

I. Hagenauw (Peize)
26/06/2014
10

Zeer klantvriendelijk, goede service. Fijne garage.

JJ van Doormaal (Noordhorn)
26/06/2014
10

zeer klantvriendelijk; verstrekt adequate info

E.v.d Velde (Groningen)
12/06/2014
8

Nog geen problemen met deze dealer gehad

Theun Vrij (Noordhorn)
12/06/2014
10

Dealer betrouwbaar en klantvriendelijk.

k. mulder (velserbroek)
11/06/2014
10

fantastische service

mevr. M.Nieman-de Wit (Hoogkerk)
11/06/2014
9

Men is terzake kundig, vriendelijk, werkzaamheden worden correct uitgevoerd

R. Vogel (Niehove)
11/06/2014
10

Perfecte persoonlijke service. Je bent geen (klant)nummer, maar een bekende.

Anoniem
06/06/2014
8

klant- en servicegericht

Anoniem
06/06/2014
9

Hebben veel voor de klant over, duidelijk, helder en transparant.

Anoniem
05/06/2014
8

ben uitermate tevreden over service en contact

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.